Berkeinginan travel solo. Siapa pernah? Saya.

So saya pun beli lah buku ni - http://pts.com.my/buku/im-a-backpacker-europe/

Buka mukasurat pertama, saya teruja.

Dalam minda ni macam macam dah terbayang. Perkataan baru terbit dari buku tersebut.
Pertama kali beli buku jadi teruja terus. Sebab saya tak boleh baca buku lama lama dalam tempoh lama.

Banyak beli, tak baca pun ada.

2018 - saya dah ada satu lagi aim. Bukan kahwin, bukan jadi manager. Tapi saya nak cuba travel solo. Moga di permudahkan oleh Dia.

Di inspirasikan oleh https://basikalmerahvb.blogspot.my/

violet biru travel sangat kental, cuma dengan basikal. Tak mungkin saya dapat capai sehingga tahap itu. Tapi, kalau takdapat travel antarabenua, mungkin saya cuma berjalan sekitar antara bandar.

Kena list kan dulu kemana nak dituju :)

No comments: