Kisah seketul Oblong.

Balik kerja tadi. Oh i kerja crocs sekarang. I Tolong susun kasut. InCheck kasut. I layan customer mengada. Dsb.

Sambung balik yang tadi. Lepas kerja tadi. Abang Zu datang and fetch me. Biasanya kalau balik mesti nak makan. Then kak izat cakap lauk dah habis. Jom makan burger.

Pendek cerita, dekat stall burger tu ada oblong, roti john dan burger ramly. Aku blur first te tengok stall burger yang ada banyak menu macam tu. Jadi aku pun bertanya.

"Dik, oblong panjang mana, roti john panjang mana?"

Setelah kenal pasti. Nampak nya oblong lagi pendek dan roti john lagi panjang. Aku order la roti john untuk lebih jimat. Mungkin esok lusa aku try oblong tu. Tak penah makan pun. Hm

Kisah sekeping oblong.

No comments: