Final Year and still waiting.....

...for internship offer yang due date nya tak lama lagi tapi takde sape nak reply emel kita bapppppak lama. benci.


Yo Sssssup!
Peace Be Upon To You, Peeeeeeeps!


Im not sure how to say this. but, I really missed how we asasian get along together in 2010. Tak mintak banyak, plankan reunion in this years pun ok dah. Hee!

Pastu ramai ramai lah buat suprise party kecil kecilan (pun takpe) untuk kitorangs yang dah nak belah ni. hahaha. Amboi cenah. Macam yang ini ke......
































Terima kasih geng geleng kiri sebab...(sambil taip sambil tengok udang goreng tepong kat atas tu dapnye) diorang ni susah payah plan macam macam, padahal aku ingatkan pegi makan je. Kemain you alls. We alls terharu gilak sampai habuk masuk mata. Terkejut punya pasal. Siap dapat album dengan cokelat lagi. *udang goreng tepong tu masih distracting* aku kena stop taip




The best part, dorang still terima aku yang annoying ni. I dont know what to say. :l Thank you gais.....


P/s : Kita nak buat entri part two, tapi dekat tempat lainla. Hewhewhew.

No comments: