asalkan aku ok!

blog ni plain je. macam dirundum masalah yang bersangatan
walhal life aku ok je. 

mungkin sebab aku taip benda ni bila aku sedang kecamuk. mungkin.
so boleh kira lah berapa je masalah hidup yang aku hadap. kan? k.
atau sebab aku bukan kategori orang yang bermasalah. ke? mungkin juga.

yang aku tak boleh kira, rezeki yang tuhan cipta yang selalu lalu depan mata. 
sekaligus aku kata ini nikmat. dan tak boleh lah nak taip, banyak kot
otak tak pickup nak 'save' dalam otak benda yang aku patut syukur.
ada siap lupa lagi, dan ada siap merungut lagi. *sigh*

..........




sampai mana aku tadi? 
terima kasih b(parhatun) sebab datang ziarah, dan bawak pulang idea idea tadi. 


"asalkan aku ok! duit dalam kocek! hidup bersederhana...."
Sempat.

No comments: