dumb awareness

dumb awareness bukanlah satu kempen utk orang lain, tapi aku je. since this is 2014. lol.

Okay, I've made up my mind. What past goes past. I need to plan something REAL for future. Ini lah benda yang sesiapa pun yang tengah look forward (literally) akan buat.

Aku baru sedar yang aku terlalu slow nak paham situasi, tapi takpe kita try cari jalan penyelesaian lepas tu selesaikan. (tak selesai pun takpe, blah je cepat cepat dari situ)

Since bumi ni bulat, pusing pusing pun, bertahun macammana pun, aku tetap akan jumpa orang yang sama. Problem yang menganjing masa masa lepas, aku kena ambik jadi iktibar. Despites, semua tu pun kenangan.

Haih tinggi sangat falsafah dalam hidup ni semata mata nak pujuk hati sendiri nak sangka baik dengan semua orang. Betullah orang cakap less expectation is better, just expect less so that you wont get hurts.

for years without explaination, now i realized. walaupun lambat. sekarang aku tak nak tahu apa apa, boleh pegi mati semuanya.
Rude, I know. Tapi tu lah yang terbuku gila lamaaaaa dan ive been wanting to say this all these while.

Fuh. I feel like 22. k belum bulan 7 lagi. Salam Maghrib

No comments: